Jag hade tänkt att mitt nästa inlägg skulle bjuda på lite bilder från det tysta torgmöte vi hade på Fristadstorget i Eskilstuna på eftermiddagen igår. Men nu kommer detta inlägg emellan. Det blir väldigt kort. Finns inte mycket att säga, bilderna talar för sig själva. Vaknade mitt i natten av att glas krossades.

Mitt ena vardagsrumsfönster...

Mitt andra vardagsrumsfönster...

Min ytterdörr...

Och så ett medelande.

Jag förmodar att detta är svaret på att vi fanns på torget idag och delade ut information. Och då kan jag bara dra en slutsats. Det är förmodligen dags att synas på gator och torg oftare, bäst att sprida vår information än mer. Troligen är det det enda sättet att få dessa människor att kanske inte gilla men åtminstone respektera ”olika”, och förstå innebörden av demokrati och åsiktsfrihet.

Så, kom igen nu alla partivänner! Nu lägger vi in en ännu högre växel, kör på för allt vad tygen håller, och ger oss inte förrän vi fått en demokrati värd namnet i detta avlånga land!

Relaterat: ekuriren, pressmeddelande från SD, DN, SR Sörmland, Folket, TV4 Nyheterna, Studio Ett, SVT Sörmland, Ekot, SvD Ledarbloggen.

Annonser