Min partikamrat Frida Grundström, kommunfullmäktigeledamot i Gnesta, är en av alla de SD:are som tidigare utsatts för angrepp från meningsmotståndare. Utöver att ha drabbats av minst sagt otrevligt klotter på ytterdörren har hon också utsatts för våld som resulterat i ett brutet revben. Detta på grund av hennes politiska åsikt.

Som om inte detta är illa nog har hon nu ikväll drabbats av något alldeles horribelt. Hon hade nyligen kommit hem, som tur var utan barn, då någon lyckades sätta eld på hennes ytterdörr…invändigt. Tack vare brandlarmet upptäckte Frida branden snabbt och hann ringa brandkåren innan elden hunnit spridas. En bild på hennes brinnande ytterdörr finns att se nedan.

Fridas brinnande ytterdörr.

Om motivet till detta brott, som väl knappast kan kallas annat än försök till mordbrand, är politiskt eller inte är okänt i nuläget. Men med tanke på vad Frida tidigare varit utsatt för verkar det mycket sannolikt att detta är ännu en i en lång rad av attacker mot aktiva SD:are.

NÄR SKA VANSINNET SLUTA? Och vad är det ni inbillar er, ni som gör detta? Vad tror ni att ni vinner på det här? Allt ni lyckas med är att få människor att förakta er feghet… och ni får oss SD:are att kämpa på mer än någonsin!

Relaterat: Nyheterna P4 Sörmland, SVT Sörmland, ekuriren, DN, SN, Aftonbladet, Sydsvenskan, Expressen

Tidigare ”incidenter”

 

Annonser