Under de senaste två dagarna har vi i SD-Kvinnors styrelse jobbat vidare för allt vad tygen håller. Igår kväll träffades kassören Janita Kirchberg och jag själv på hotellet där vi bokat rum för en natt (en jättemysig båt), och begav oss därifrån hem till ordförande Carina Herrstedt där vi ägnade några timmar åt att arbeta med SD-Kvinnors budget. Först vid 22-tiden på kvällen var vi färdiga, och gav oss då ut på jakt efter en restaurang som fortfarande serverade mat. Det var inte helt lätt, men till slut hade vi tur och fick både mat och dryck trots den sena timmen.

Vid halv tolv bröt vi upp, mätta och belåtna, och såg till att ta oss tillbaka till hotellet för att få några timmars sömn.

I morse återupptogs arbetet. Vi träffades vid riksdagen kl. 9 och gav oss sedan i kast med ett styrelsemöte som varade ända till kl. 18, dock med avbrott för en lunch. Det var ett minst sagt produktivt styrelsemöte. Utöver att nya beslut, som kommer att underlätta det fortsatta organisatoriska arbetet, fattades planerades också inför kommande kampanjer, inför det fortsatta arbetet med att ta fram politiska riktlinjer och idédokument, och för höstens medlemsträff samt vårens årsmöte. Kort och gott lyckades vi i styrelsen under dagen arbeta fram en grovplanering för ett halvår framåt, och kunde med gott samvete skiljas åt och bege oss hem igen.

Alla medlemmar kommer inom några dagar att kontaktas via mail (eller post) för att få veta mer detaljer kring vad som är planerat. Är du inte redan medlem men vill bli det för att kunna ta del av det fortsatta arbetet så maila dina kontaktuppgifter till medlem@sdkvinnor.se.

Utsikt från min hytt på hotellet. 12 september 2011.

Janita och Carina på restaurangen där vi slutligen serverades en sen middag .12 september 2011.

SD-Kvinnors styrelsemöte 13 september 2011. Carina Herrstedt.

SD-Kvinnors styrelsemöte 13 september 2011. Janita Kirchberg, Julia Holmelius och Hanna Wigh.

Annonser