Sent igår kväll läste jag i tidningarna att en av de asylsökande på Hotell Eskilstuna blivit allvarligt knivskuren av en annan asylsökande på samma hotell. Som en följd av detta har nu vi i SD Eskilstuna gått ut med detta pressmeddelande:

SD kräver att Migrationsverket genast lägger ned verksamheten på Hotell Eskilstuna

Under en längre tid har situationen för de asylsökande på Hotell Eskilstuna varit mer eller mindre kaotisk. Det har rapporterats om bristande  säkerhet för inte bara de asylsökande utan också för personalen på hotellet, bland annat på grund av fylla, drogmissbruk och hot.  Det har nu gått så långt att en av de asylsökande blivit allvarligt knivskuren av en annan asylsökande på samma hotell.

– Vi ser väldigt allvarligt på det här och kräver nu att Migrationsverket genast ser till att hitta ett annat och säkrare boende för de asylsökande, säger Kim Fredriksson, gruppledare för Sverigedemokraterna i Eskilstuna.

-Det är också hög tid att på allvar ser över invandringspolitiken. Sverige har en extremt hög invandring och det sänder ut signaler till resten av världen om att det är hit alla asylsökande bör söka sig. Och det reulterar i att fler människor söker sig hit än vi har förmåga att ta hand om på ett bra sätt. Så kan det inte fortsätta, fortsätter Kim Fredriksson.

Relaterat: ekuriren, ekuriren, ekuriren, Anställda på hotell för asylsökande riskerar hot och våldCigaretter en förutsättning för existens

Annonser