Här kommer några snabbt nedskrivna rader, sen blir det förmodligen ganska tyst från min sida under några dagar.

Imorgon kväll är det sammanträde i kommunfullmäktige, och då kommer tre av mina motioner (se länkar längst ner i detta inlägg) att behandlas. Jag kommer alltså att ha anledning att gå upp i talarstolen imorgon, och det krävs förstås lite förberedelser för det.

Det är självklart inte bara motioner som ska behandlas imorgon kväll, utan det kommer också upp en del andra ärenden som vi i SD kommer att ha en del att säga om. Till exempel kompletterande årsplan för 2012, riktlinjer för handelsetableringar, och handlingsplan för jämställdhet. Om du vill följa sammanträdet så kan du göra det via kommunens Webb-TV som du hittar här.

Sammanträdet kommer med all säkerhet att hålla på ända till kl.23.00, och därefter blir det full fart hemåt för att få några timmars sömn innan vi tidigt på fredag morgon ska bege oss till Göteborg för att delta under Landsdagarna.

I Göteborg blir vi sedan kvar ända till söndag kväll, och med tanke på hur intensivt schemat kommer att vara under helgen kommer jag troligen inte att få någon tid över till bloggen före måndag.

På återseende!

Motion om studieverkstäder

Motion om skattefinansierad kulturverksamhet

Motion om anpassning av förskolornas öppettider

Föredragningslista kommunfullmäktige 24/11

Handlingar till Landsdagarna

Annonser