Här kommer ett kort inlägg om den suveränt trevliga helg jag hade i samband med SD-Kvinnors årsmöte som gick av stapeln i Eksjö helgen 17-18 mars. Det är bara att konstatera: härligare tjejer har jag aldrig förr träffat!

Vi i styrelsen, samt valberedningen och fotografen/filmaren anlände redan på fredagskvällen för att hinna förbereda allt. Under förmiddagen på lördagen anlände medlemmarna och direkt efter lunch hölls årsmötet under vilket det valdes en ny styrelse och en ny valberedning.

SD-Kvinnors styrelse för verksamhetsåret 2012/2013

Carina Herrstedt – ordförande (Omval)

Therese Borg – vice ordförande (Omval)

Janita Kirchberg – ledamot (Omval)

Hanna Wigh – ledamot (Omval)

Paula Bieler – ledamot (Nyval)

Kristina Winberg – suppleant (Nyval)

Cassandra Sundin – suppleant (Nyval)

SD-Kvinnors valberedning för verksamhetsåret 2012/2013

Louise Erixon (Omval)

Alexandra Brunell (Omval)

Julia Holmelius (Nyval)

Under årsmötet antogs också nya stadgar, och det beslutades att SD-Kvinnor nu bildar tre regioner, Södra, Mellersta och Norra, som var och en leds av två regionansvariga genom samverkan med såväl medlemmarna i regionen som förbundsstyrelsen.

Efter årsmötet följde några fria timmar då medlemmarna gavs tillfälle att lära känna varandra, och kvällen avslutades med en god middag och därefter underhållning i form av musik framförd av trubadurer.

Söndagen inleddes med en föreläsning om hedersförtryck och hedersvåld, och följdes av ett besök av Jimmie Åkesson som föreläste och svarade på frågor. Som avslutning på dagen samlades medlemmar ur de nybildade regionerna för att gruppvis lägga grund för det fortsatta arbetet.

Foton från helgen kan ses här och här.

Tanken slog mig nu också att jag nog missat att rapportera om SD Eskilstunas och SD Södermanlands årsmöten. Dessa finns att läsa om här och här, och fler foton kan ses här.

Annonser